ב"מי קאסה" – Mi Casa – קפה בחצר תפגשו מקום מטופח ומיוחד שמצא לו מקום משכן שווה בקיבוץ גליל ים בהרצליה. בבית הקפה-מסעדה מחוברים למגמה הנוכחית ומבינים שכיום יש דרישה גבוהה מהמבקרים לאוכל מושקע אבל נטול מוצרי מהחי. לכן במי קאסה שמים דגש על מנות טבעוניות, עם המון אפשרויות ניתנות לטבעון שמציע התפריט.

הכיף הטבעוני של "מי קאסה" מתחיל בלא פחות מחמש אפשרויות לארוחות בוקר טבעוניות ומעולות, שביניהן כמובן ארוחת "בוקר רחוב טבעוני", הכוללת חביתיות חומוס שמוגשות לצד סלט ירקות, ממרחי אגוזים של אוטופי, סלסה ורדה, טפנד עגבניות ולחם מחמצת. וזה מעולה כמו שזה נשמע, בעיקר שהכל טרי ומושקע ופרי ידיעותיהם וביצועיהם השווים של איזידור וניר, אב ובן שהם בעלי המקום ושפים בהכשרתם, חלק משושלת שפים ומסעדנים שבאה אלינו מארגנטינה.

בתפריט יש כל כך הרבה מנות טבעוניות מעולות על טהרת הצומח שפשוט לא נוכל לפרט את כולן, אבל כ"דוגמיות" נספר על: קערת כל טוב שמכילה שיבולת שועל, חלב שקדים, פירות יבשים, פירות טריים, פייבר 1, צ'יה וסילאן; על קערת פודינג צ'יה ספירולינה עם פירות טריים, קולי קוקוס ובננות מיובשות; על הטוסט הבדואי הכולל פיתה פתוחה, טחינה חמה וסלט רוקט; על מנה מיוחדת שנקראת "משטעים ממש" שהיא סלט חם המוקפץ עם עגבניות שרי, בצל סגול, טחינה גולמית, לימון ובאק צ'וי עם נתח טופו על הפלנצ'ה. 

יש גם את מנת החריימה הטבעוני, שבה קציצות טופו המוגשות על מצע רוטב חריימה צ'ומה, חלת טורשי וטחינה; את המסחאן הטבעוני עם רצועות הסייטן והבצל המוקפצות עם סומק, בהרט שקדים וטחינה גולמית, ושמוגש על לאפה עיראקית ושוט עמבה; וגם את המנה ממדור "מזרח רחוק" שהיא קדירת צ'ילי קוקוס עם בטטה, בוטנים, טופו וכוסברה.

ויש עוד. באמת. אפילו עוד המון אפשרויות לכל סוגי הרעב והחשק. הכל מלא חמלה וטעים טעים! 

כי במי קאסה טבעונות היא לא מלה גסה וטבעונים פשוט נהנים.

WhatsApp לכל שאלה